Покажи по категории
Маслоустойчив хартиен плик 12.5х22см с фалта

Маслоустойчив хартиен плик 12.5х22см с фалта

  • Модел: 100512-01
  • Наличност: В наличност
  • 0.07 лв.

  

Маслоустойчив хартиен плик 12.5х22см с фалта
материал:маслоустойчива хартия , широчина:12.5 см дължина:22 см в пакет:100 бр. в кашон:3000 бр. подходящ за:закуски, сандвичи, пуканки,бонбони

Практични хартиени пликове от хартия. Практичен вариант за опаковка на почти всяка стока. За изработката се ползват висококачествени материали, осигуряващи нужната здравина и надеждност.
Еднократните опаковки от хартия са екологично чисти, безвредни за здравето и се рециклират напълно. Употребата на хартиени пликове в търговските обекти е знак за високо ниво на обслужване и грижа за здравето на потребителите. Технологичният процес на изработка включва само материали, които отговарят на всички законови изисквания за безопасност. Подходящи са както за продажба на насипни продукти, така и за опаковка на промишлени стоки и различни видове храни. Здравината им позволява транспортиране, складиране и престой на продуктите в търговската мрежа. Съхраняват качествата на опакованите продукти, като не променят аромата им и не влизат в химически реакции с тях. Хартията в много от случаите е оптималният вариант за опаковка, тъй като позволява на съдържанието “да диша”, което запазва качествата му.
Цената е за една бройка.

Продават се на стек от 100 бр.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение